De kære børn

Selv om at det er snart 6 måneder siden, at vores datter Josefine kom til verden, synes jeg, at der stadig er en masse babyudstyr, som skal købes. Josefine er lige vokset ud af sin vugge, hvilket har betydet, at vi har måttet anskaffe os en tremmeseng. Men det er jo ikke nok bare at anskaffe sig en tremmeseng, der skal jo både købes sengerand, himmel og madras til den. Jeg er ikke typen der går på kompromis med kvaliteten, så vi kiggede på både Smallstuff og Sebra sengerande.

Sebra og Smallstuff sengerande er meget tykke, hvilket gør, at de kan stå selv uden at skulle bindes fast. Derudover har de friske farver og flotte motiver, hvilket vil pryde ethvert børneværelse. I starten troede jeg faktisk, at en sengerand kun var der for synets skyld, men den har faktisk mange vigtige egenskaber. Læs om sengerandens egenskaber.

Selvom at vi har været igennem det hele med vores søn Lucas på 7 år, så glemmer man hurtigt, hvor meget legetøj man kan få samlet sammen på et børneværelse. Lucas har bunkevis af legetøj og især LEGO legetøj og LEGO klodser, som han bruger utallige timer på at lege med.

Hver gang LEGO kommer med noget nyt, så skal Lucas have det. Vi har fortalt ham, at han bliver nødt til at ønske sig det, for vi har ikke råd til give ham al det nye, som kommer hele tiden. LEGO har en masse serier som LEGO Technic, LEGO City, LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter osv. osv. Skulle vi købe alle de forskellige produkter fra disse serier, så måtte vi gå fra hus og hjem 🙂 Læs evt. mere om LEGO produkterne, her.

Mine favoritsteder at handle babyudstyr er hovedsageligt Babytorvet.dk, når det skal være online babyudstyr og Ønskebørn, når jeg skal hente babyudstyr i en fysisk butik. Jeg er typen, som er meget loyal, når jeg har fundet et sted, som yder god service og gode priser. Babytorvet og Ønskebørn er 2 babybutikker, hvor jeg altid har fået god behandling og gode priser.