Når man har købt en iPhone 5, er der et par yderligere køb, der skal foretages. Det er i hvert fald en af mine venners overbevisning. Så da jeg forleden havde været i en butik og købt min nye Apple-mobil, var han ikke sen til at påpege, at jeg da lige manglede noget.

Et iPhone 5 cover

Han snakkede selvfølgelig om et iPhone 5 cover. Lad mig først lige fortælle en anelse om mig selv før jeg går videre:

Jeg hedder Thomas, er 29 år gammel og studerer til daglig på AarhusUniversitet. Det har jeg gjort i et par år, men er først færdig om 3, så jeg er glad for, at jeg har en god social omgangskreds her i byen. Jeg er nok typen, der ikke altid har super godt styr på mine ting. Det betyder bl.a. at jeg flere gange har smidt mobiltelefoner og min pung væk – særligt, når jeg har fået et par fadøl og musikken spiller nede ved Åen, hvor vi typisk går i byen et par gange om måneden. Når man ikke er forvejen er den mest omhyggelige, så ryger der altså også lige et par procent på, når der er røget lidt Ceres Top indenbords.

Derfor blev min ven og jeg da også hurtigt enige om, at når jeg nu havde brugt en mindre formue på at købe denne her nye iPhone, så skulle jeg også have mig et cover. Et cover kan selvfølgelig ikke redde mig, hvis jeg glemmer min mobil på et bord på en bar, men det er min første smartphone og jeg har haft en tendens til at tabe mine mobiler i tide og utide. Det gør selvfølgelig ikke så meget, hvis det er en gammel Nokia 3310, der tabes. Dem har jeg godt nok tabt et par stykker af i løbet af de sidste 10 år, men det er alligevel sjældent, at de ikke kan holde til slagene. Anderledes forholder det sig med min nye iPhone 5.

Mobiltilbehør?

Førhen når jeg har hørt mine venner snakke om mobiltilbehør, så har jeg typisk ikke haft nogen interesse deri. Jeg har jo bare haft mine gamle Nokia-modeller, hvor man hverken kunne købe noget tilbehør eller lignende. Men nu har jeg altså fået mig en smartphone, så jeg må hellere høre efter næste gang de snakker om mobiltilbehør.

Jeg købte et iPhone 5 cover

Men jeg fik altså købt mig et iPhone 5 cover til min mobiltelefon fra Apple. Det skulle vise sig at være en glimrende plan. Som jeg tidligere skrev, så hjælper det ikke umiddelbart at have et cover, hvis man glemmer sin mobil. Jeg fandt dog ud af, at det faktisk er meget nemmere at finde sin mobil, når den ser unik ud. Jeg spiller nemlig fodbold, hvor vi til kampe altid samler vores værdier i en pose før vi spiller kamp – så er de sikret.

Det var super nemt at identificere min iPhone 5 fordi den havde et cover, der var unikt til mig. Jeg har købt mit iPhone 5 cover online hos den danske webshop incover.dk, der kraftigt kan anbefales.