Bredbånd takket være et SMS lån

Jeg elsker, når tingene lykkes for mig. Lidt for sjov gik jeg på udkig på nettet efter billigt bredbånd, selv om at jeg vidste, at jeg ikke havde råd, før min løn gik ind.

Der er ingen tvivl om, at der er stor konkurrence inden for bredbåndsbranchen. Det er især firmaer, som Yousee, Waoo og Fullrate, der kæmper om at have de bedste bredbånd priser. Før i tiden skulle man både betale oprettelsesgebyr, og der var binding i minimum 6 måneder, men sådan er det ikke længere.

Der må åbenbart være rigtig mange penge i at udbyde bredbånd, for firmaerne gør virkelig alt, hvad de kan for at få én som kunde. Men det er måske også meget logisk, at det er et lukrativt marked, for der er vel ikke mange husstande i Danmark, som ikke har internet? Med så billig internet så er det i hvert fald sikkert, at alle husstande snart får det.

Det jeg selv var ude efter, var mobilt bredbånd. Jeg har en rimelig stor lejlighed, så jeg bliver nødt til at have en trådløs internetforbindelse. Og det var bestemt heller noget problem at finde; der var masser af billigt mobilt bredbånd fra de forskellige TV udbydere, se her: http://bred-baand.dk/

Det eneste problem var bare, at jeg ikke kunne købe det, da jeg ikke havde fået løn endnu. Lidt ”tilfældigt” faldt jeg over en låneside ved navn Laan.dk, som tilbyder de populære online lån eller hurtig lån.

Det var faktisk muligt at låne op til 300.000 kr. uden sikkerhed, men jeg skulle jo kun bruge nogle få tusinde. Der var mange forskellige lån udbydere på siden, men jeg fandt rimeligt hurtigt en udbyder af SMS lån. Et SMS lån er ret genialt, for man låner ganske enkelt pengene lyn hurtigt via SMS.

Et SMS lån kaldes også for mikrolån eller mobillån, da man kun kan låne op til 6.000 kr. Men det var også mere end rigeligt. Jeg ansøgte via SMS og en halv time senere blev jeg godkendt, og pengene blev straks overført til min konto.

Jeg må sige, at efter jeg har fået bredbånd, så er det en ren fornøjelse at gå på internettet. Før havde jeg bare et almindeligt modem, som hakkede og sled i det, men det er godt nok slut nu. Det er fantastisk, hvordan teknologien bare bliver bedre og bedre.

Hvordan mon det ser ud om bare 10 år!? Der er det helt sikkert en helt anden teknologi, end den vi kender i dag. Der vil selvfølgelig altid findes en eller anden form for bredbånd, for det skulle efter sigende være et kæmpe arbejde at lægge kablerne i jorden.

Teleselskaberne skulle pt. være i gang med at skifte alle kobberkablerne ud med fibernet, da fibernet sender data så hurtigt som lysets hastighed. Tænk sig at skulle skifte hundrede tusindevis af kilometer kabler ud i hele Danmark!

For min skyld er der i hvert fald ingen grund til at skifte noget ud, for det går bare stærkt, når jeg surfer. Min arbejdskollega Uffe siger det samme, og det var faktisk ham, som anbefalede bredbånd til mig. Jeg har lyst til at købe en fyraftens øl til Uffe på fredag, fordi han var så flink at anbefale det.

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On